Fûego Adventure Grill Huttenheugte

De verbouwing van de The Grill op Center Parcs De Huttenheugte is begonnen en je kan al direct zien dat er alweer veel werk verzet is.
Over 4 weken zal het vernieuwde restaurant zijn deuren openen met de nieuwe naam: Fûego Adventure Grill.

Het verhaal:

Diep in de Zuid-Amerikaanse jungle bevindt zich een mysterieuze vuurtempel. Deze tempel is lang geleden door een oud indianenvolk gesticht om de vuurgeest Atula te aanbidden. Tijdens halve manen werden de offers van gegrild vlees gebracht om rampspoed te voorkomen. De vuurgeest moest volgens de indianen ten alle tijde gunstig gestemd worden door te offeren. Verschillende soorten vlees werden aan zilveren speren geregen en boven een open houtvuur geroosterd. Recentelijk is de tempel, die verdwenen gewaand werd herontdekt. De avonturier Cole Welldun heeft tijdens een van zijn expedities, bij toeval, de volledig overgroeide tempel ingang teruggevonden en heeft de tempel betreden. Van de indianen blijkt geen spoor meer te bekennen maar… is Atula’s honger wel gestild?

Op andere parken van Center Parcs is The Grill al verbouwt als Fûego Adventure Grill. Hier onder zie je hoe het er uit gaat zien. Foto’s van Coster design services

Hier onder de foto’s van Fûego op dit moment op De Huttenheugte.