Indoor mini golfbaan & Live show Huttenheugte

on

De Action Factory in Center Parcs De Huttenheugte is weer open voor iedereen. De tafels en stoelen en luchtkussens hebben plaats moeten maken voor een heuse indoor mini golfbaan. De banen lopen niet alleen door de zaal heen maar ook bovenlangs, waar je eerder kon tafeltennissen, darten of lekker even met elkaar kon kletsen. Een nieuw indeling van het podium, die op de plek van de oude Action Desk is gekomen. Fans van een springkussen niet getreurd. Buiten bij de speelweide (terras Action Factory) staat met mooi weer een springkussen. En hou je toch van wat meer hoogte dan hebben ze ook nog 2 extra trampolines geplaatst. 2 op het terras van het Action Café en 2 binnen in de zaal, naast de House of Games.

Check hier nog een filmpje gemaakt door het Aquamundoforum!

Ook de live show Straordinario is weer opgevoerd, in de nieuwe indeling van de hal. Geniet er nog maar even van, want zoals je weet is de nieuwe liveshow onderweg naar De Huttenheugte. En het zal niet lang meer duren dan zal je deze nieuwe show ook zien in het park. Hier onder zijn nog enkele foto’s van de live show. Alle foto’s zijn gemaakt door photoshooters.nl